19 września 2021

EasyWeb.pl

Informacje Łatwo Dostępne

Jak wyposażyć lokal w sprzęt gastronomiczny?

jedzenie na talerzach

Wybór sprzętu jest bardzo ważnym etapem otwierania firmy w branży gastronomicznej. Jak wyposażyć lokal w niezbędne urządzenia, które będą mogły wspierać codzienną pracę i posłużyć na lata?

Jaki sprzęt gastronomiczny wybrać?

To pytanie, które zadaje sobie niemalże każdy przedsiębiorca, który chciałby założyć własny lokal gastronomiczny. Asortyment jest dzisiaj bardzo szeroki, co z jednej strony pozwala na dopasowanie sprzętów do indywidualnych wymogów, ale z drugiej powoduje trudności ze znalezieniem odpowiedniego wyposażenia wśród tak wielu pozycji.

Sprzęt gastronomiczny powinien być przede wszystkim dostosowany do rodzaju lokalu oraz do tego, co planuje on oferować. Inne wymagania będzie miała kawiarnia, w której głównym sprzętem jest profesjonalny ekspres ciśnieniowy, inne natomiast firma cateringowa czy stołówka, w której najważniejsze znaczenie ma profesjonalny sprzęt do gotowania.

Właśnie dlatego wiele hurtowni gastronomicznych, w tym hurtownia hybryda-gastro.pl, zapewnia klientom profesjonalne doradztwo w ramach doboru odpowiedniego wyposażenia gastronomicznego wraz z usługą projektowania kuchni.

Gdzie zamówić wyposażenie do lokalu gastronomicznego?

Równie istotne jak dopasowanie właściwego wyposażenia jest wyszukanie jego dostawcy. Wybór odpowiedniej hurtowni gastronomicznej powinien polegać nie tylko na sprawdzeniu jej asortymentu, ale także usług, jakie ma ona w swojej ofercie.

Hurtownia hybryda-gastro.pl zapewnia swoim klientom nie tylko profesjonalne doradztwo i projektowanie, lecz również prowadzi usługi w ramach dostawy sprzętu na terenie całego kraju oraz usług montażowe i serwisowe. Dzięki temu zapewnia klientom kompleksową obsługę w ramach wyposażenia lokalu gastronomicznego.

W hurtowni gastronomicznej hybryda-gastro.pl można zamówić najwyższej jakości wyposażenie od sprawdzonych producentów. W ofercie dostępne są między innymi:

  • Kotły warzelne gastronomiczne – niezastąpione w lokalach gastronomicznych jak stołówki, firmy cateringowe czy restauracje, aby łatwo przygotowywać duże ilości posiłków.
  • Taborety elektryczne gastronomiczne – pomagają w gotowaniu i smażeniu potraw.
  • Kuchenki indukcyjne gastronomiczne – dzięki technologii indukcyjnej są efektywne i bezpieczne, także poza lokalem.
  • Frytownice gastronomiczne – wygodne w obsłudze i pojemne, chętnie wybierane do barów, pubów, restauracji, aby przygotowywać chrupiące frytki i inne dania smażone na głębokim tłuszczu.

Z dokładną ofertą hurtowni gastronomicznej hybryda-gastro.pl można zapoznać się na jej stronie WWW.

HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK

https://hybryda-gastro.pl

TEL: 32 418-72-55

E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl

NIP: 6312312497, REGON: 241677598

ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice